The Straw Studio


Vi vill skapa hållbara och personliga hem.


Studiodelen av The Straw är vårt kreativa arbete för att få hem att hålla över tid och hitta sin personliga stil. Precis som med vårt varumärke genomsyrar medvetenhet och hållbarhet vårt arbete med Studion och våra kunder. Conscious living är ett ledord som vi har med oss dagligen och för oss är det att bygga upp ett hem, att vara stolt över, som håller över tid. 

Vi arbetar därför gärna med det som finns i ditt hem. Utgår i från charmen i ett rum och tror inte nödvändigtvis att man måste byta ut allt för att få fram en ny helhet.

Och vi tror att en stil kan vara unik och ett hem kan vara personligt och ändå bestå över tid.


Nu, För dig själv.

Inte senarE, För någon annan.


Vi känner till hemmablindheten och inför-försäljnings-fixet. En sladd som hängt löst i flera år, en kran som skulle fixats eller en vägg som borde målats i ett rum man aldrig blev nöjd med... Eller så har tiden bara förändrat din vardag, människor som kommit till eller lämnat.


Vi ser dagligen hur många gör om sina hem när det är dag för att sälja. Denna nästa ägare kommer sen ha sina behov att ändra på saker till sitt, saker som nyligen gjorts klart.

Vi ser det och tänker att vi istället bör skapa drömhem NU, under tiden som Du lever ditt vardagliga liv i det. Inte sen, åt någon annan.


Hur abstrakt eller glasklart ditt behov än är.

Hur litet eller stort, lätt eller utmanande ditt mål än känns.

- Vi hjälper dig dit!

THE STRAW STUDIO


Ellen & Caroline