Vad kan VI HJÄLPA TILL MED ?


Allt i från det där lilla, till hela totalrenoveringen.


Somliga önskar hjälp att sätta ett koncept eller en arbetsplan för projektet

- en renovering, färgsättning av ett helt hem eller bara ett rum. Någon vill få till finliret med detaljerna hemma så att rummet får en balanserad och genomgående stil.

Andra vill ha kreativ vägledning, ett bollplank, genom hela projektet.

Vi försöker möta dessa behov.


För enkelhetens skull har vi delat in våra tjänster i olika paket, för att det ska passa just ditt behov.


SÅ GÅR DET TILL

Vi börjar hemma hos dig


Boka in ett hembesök med oss. 

Ett hembesök kostar 1500 kr (inkl moms) och brukar vara en timme.

Du har då möjlighet att bolla tankar och idéer med oss samt att vi får lära känna dig, er som bor där och ert hem. Landar hembesöket i ett uppdrag hos dig, debiteras ingen kostnad för hembesöket. 
PRISER OCH UPPLÄGG


(mer info om respektive tjänst hittar du längre ner på sidan)

Detaljerna

Detaljer - som kan lyfta ett redan fint utrymme en nivå högre.

Pris: från 3500

Detaljerna

Pris: från 3500

Detaljer - som kan lyfta ett redan fint utrymme en nivå högre.

Nystarten

Ett lite större grepp om färgsättning el inredning.

Pris : från 4000

Nystarten

Pris : från 4000

Ett lite större grepp om färgsättning el inredning.

Helheten

Total make over när det kommer till färg & inredning.

Pris : från 7000

Helheten

Pris : från 7000

Total make over när det kommer till färg & inredning.

Digital konsultation

För dig som behöver en röd tråd.

Efter en digital konsultation får du moodboard på färgsättning och val av material i ett eller flera utrymmen.

Pris: från 2500

Digital konsultation

Pris: från 2500

För dig som behöver en röd tråd.

Efter en digital konsultation får du moodboard på färgsättning och val av material i ett eller flera utrymmen.

Ombyggnation / nybygge

För delaktighet i större projekt

Kontakta oss

Ombyggnation / nybygge

Kontakta oss

För delaktighet i större projekt

Företagskoncept

Behöver ni hjälp med ett koncept?

Vi kan tex. hjälpa till med inredningen av ett nytt showroom, koncept för nyöppningen av restaurangen eller få ditt kontor att kännas mer som hemma.

KONTAKTA OSS

Företagskoncept

KONTAKTA OSS

Behöver ni hjälp med ett koncept?

Vi kan tex. hjälpa till med inredningen av ett nytt showroom, koncept för nyöppningen av restaurangen eller få ditt kontor att kännas mer som hemma.


MER OM VÅRA TJÄNSTER

Detaljerna

Detaljer - som kan lyfta ett redan fint utrymme en nivå högre. Detta paket passar dig som är nöjd med hur det ser ut i grunden men saknar en sammanhållen stil på ett våningsplan eller i ett rum och behöver hjälp med att få till detaljerna - så som färgval, textiler, stilleben och mindre justeringar. (prisset avser någon av dessa delar som du behöver hjälp med)

Leverans 
En moodboard med inredningsdetaljer eller en färgsättning att hålla sig till. Vid förslag på köp ges varans varumärke eller köpställe ut och för vissa produkter länkar. 

Pris: Ett rum 3500 kr. (paketpris vid flera rum) 

Nystarten

Ett lite större grepp - Här ser vi över att befintlig möblering och färgval är tillfredsställande, om nödvändigt ges förslag på möblering eller inköp av nya möbler. Här finns utrymmet att jobba med befintlig inredning men att kanske byta ut några saker för att lyfta rummet och skapa en röd tråd genom alla tilltänkta rum. Detta paket passar er som inte är helt nöjda och som inte hamnat helt rätt i det ni har som vision. Ni har kommit en bit på väg. Utöver förslag på att byta någon/vissa möbler sker även en genomgång av detaljer och smått som skapar det där lilla extra och höjer inredningen ett snäpp. Vill. man kan det även handla om mindre justeringar som att måla om en vägg eller addera en inbyggd möbel.

Leverans 
En moodboard med förslag på färger och material att hålla sig till, eventuella större köp samt detaljköp. Vid förslag på köp ges varans varumärke eller köpställe ut och för vissa produkter länkar.   
Vi kan erbjuda ´ Friends of the Straw -rabatt ´ från vissa av våra samarbetspartners vid inköp ihop med tjänsten.

Pris: Ett rum 5500 kr. (Paketpris vid flera rum) 

Helheten

För dig som vill göra en total make over när det kommer till färg och inredning. Eller renovering som inkluderar ombyggnation . Allt ifrån inköp av stora möbler till små detaljer. Till hur möblerna ska placeras, hur stilleben ska byggas och sättas ihop. Vart ska bordslampan placeras och vilka coffee table books läggs på varandra. Kort sagt, mycket detaljer och en total plan för inredning i ditt rum. 

Leverans 
En moodboard för respektive rum inkluderande enklare skiss för möblering. Förslag på inköp av samtliga saker som behövs, varumärke eller inköpsställe, för vissa produkter länkar.  

I erbjudandet ingår ´ Friends of the Straw -rabatt ´ hos de återförsäljare som vi har samarbete med. Detta gäller vid inköp ihop med tjänsten.

Pris: Ett rum 10 000 kr. (Paketpris vid flera rum. )

LITE HJÄLP PÅ TRAVEN - DIGITALT

För dig som behöver en rödtråd - ett koncept att följa - för ditt hem eller ett enstaka rum.

Har du fastnat någonstans i en färgsättning, grubblar du över en lösning eller bara behöver bolla lite idéer kring möblemang, färgsättning eller temat för ett rum så passar en digital konsultation bra för dig.

Efter ett digitalt möte med oss alt skickade bilder - får du moodboard på en färgsättning och val av material i ett eller flera utrymmen.

Hembesök

Boka in ett hembesök med oss. 
Ett hembesök kostar 1500 kr (inkl moms) och brukar vara en timme. Du har då möjlighet att bolla tankar och idéer med oss samt att vi får lära känna dig, er som bor där och ert hem. Vi pratar om era visioner, vilka önskemål som finns samt en ungefärlig tidsplan. Landar hembesöket i ett uppdrag i ditt hem, debiteras ingen kostnad för besöket. 

Pris: 1500 kr 
( Hembesöket som leder till ett uppdrag debiteras ingen kostnad för )

FAQ

Vad kan jag få hjälp med ?

Allt i från det lilla för helheten till hela renoveringen.
Att få hjälp att sätta ett koncept och arbetsplan för renoveringar, färgsättning av ett helt hem, bara ett rum eller lite mindre finlir av detaljer. Vi försöker möta alla behov.

För enkelhetens skull har vi delat in vårt erbjudande i olika paket, för att det ska passa just ditt behov.

Hur går jag till väga ?

Boka in ett hembesök med oss. 
Ett hembesök kostar 1500 kr (inkl moms) och brukar vara en timme. Du har då möjlighet att bolla tankar och idéer med oss samt att vi får lära känna dig, er som bor där och ert hem. Landar hembesöket i ett uppdrag hos dig, debiteras ingen kostnad för hembesöket. 


Ett hembesök kostar 1500 kr (inkl moms) och brukar vara en timme. Du har då möjlighet att bolla tankar och idéer med oss samt att vi får lära känna Dig/Er som bor där och visionen om ert hem.

Pris: 1500 kr 
(Landar hembesöket i ett uppdrag hos dig,
debiteras ingen kostnad för hembesöket. )

Större projekt ?

Behöver du en guidande hand genom en fullständig ombyggnation, med ett nybygge eller ett koncept för en butik eller resturang?
Kontakta oss så tittar vi med glädje på ert nya projekt.

LITE FLER FRÅGOR?

Här har vi svarat på lite frågor vi fått i våra projekt.

Q: Måste man köpa just dom möblerna ni tipsar om?
A: Vad gäller produkterna som vi presenterar som förslag så sker detta alltid i samråd med kunden och vi siktar alltid på förhålla oss lyhörda kring den budget och de önskemål som finns i grunden. Vi kan ibland erbjuda 2 alternativ av en möbel i olika prisklasser.
Vi har vi oftast en tanke och ett koncept med de produkter vi väljer in till ett rum, vår rekommendation är just bara en rekommendation, hur man sen väljer att göra är upp till kunden. Vi ser gärna att man har en öppen kommunikation med dig och om något inte känns bra, då kan vi så gott som alltid finna ett annat möjligt alternativ.


Q: Får man rabatt på möblerna?
A: Ibland kan vi erbjuda rabatter på möblemang från våra samarbetspartners när dem köps genom ett pågående uppdrag med oss.

Q: Får man behålla sina gamla möbler?
A: Vi samtalat alltid kring vilka möbler som du vill använda i det befintliga möblemanget och vi strävar efter att vara kreativa kring det som redan finns.Vi tror mycket på att kunna arbeta ut i från det man har. Ibland kan en möbler bli som ny med lite färg, nya lyckor eller bara genom en ny setting. Ibland behöver saker gå för att finna en helhet, men det betyder inte att ni måste göra er av med möbeln utan det kan få hitta hem i ett annat rum.

Q: Är det bara dyra designermöbler i era förslag?
A: Vi tror på blandningen av saker, att det är där man finner personlighet, därför använder oss av möbler och detaljer från en rad olika varumärken och källor på marknaden. Allt i från kända designermöbler och klassiker till mindre nya formgivare och de stora kedjornas utbud, ibland får även vintagefynd hitta ett nytt hem.

Och så ofta det går håller vi oss till de hållbara materialen och koncepten som finns på marknaden.

Q: Gör ni CAD ritningar.
A: Inte normalt i våra leveranser. Men vi har att tillgå som en extern tjänst om detta skulle behövas eller efterfrågas.


Andra frågor?